Onafhankelijk en client first

KAVERE Corporate Finance BV is een in Amsterdam gevestigd advieskantoor, gespecialiseerd in het arrangeren van (her)financieringen voor bedrijven en het adviseren bij fusies en overnames. Tot haar klantenkring behoren grote internationaal opererende corporates, Nederlandse (familie)bedrijven in het mid-corporate segment en private equity partijen.

KAVERE Corporate Finance is onafhankelijk (geen onderdeel van een grote financiële instelling) en bij alles wat wij doen, de belangen van de klant komen altijd op de eerste plaats.

De aan KAVERE Corporate Finance verbonden adviseurs hebben allen jarenlange ervaring, opgedaan bij de grotere financiële instellingen (o.a. investments banks)


Advies rondom ondernemingsfinanciering

Wij kunnen uw onderneming helpen nieuwe financiering aan te trekken of uw bestaande financiering te herstructureren.

Dit doen wij door een goed passende, verantwoorde en haalbare financieringsstructuur te ontwikkelen. De financieringsaanvraag eventueel breed in de markt te zetten. Te onderhandelen over de voorwaarden en te assisteren bij de totstandkoming van de juridische documentatie.

Advies bij fusie en overnames

Overweegt u de verkoop van uw onderneming, of juist groei middels een overname? Speelt er de mogelijkheid voor een management buy-out? KAVERE Corporate Finance biedt deskundige begeleiding en heeft ervaring in tal van sectoren.